Τηλεοπτική Βόμβα στονΑΝΤ1: Ποια σειρά ολοκληρώνει πρόωρα τον κύκλο της

Δεν κατάφερε να μακροημερεύσει στον ΑΝΤ1 η σειρά «Παρθένα Ζωή». Η καθημερινή σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου ολοκληρώνει πρόωρα τον κύκλο της στη μικρή οθόνη.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» οι συντελεστές της σειράς είχαν συμφωνήσει με το κανάλι για 150 επεισόδια. Έτσι, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό η «Παρθέν… Δεν κατάφερε να μακροημερεύσει στον ΑΝΤ1 η σειρά «Παρθένα Ζωή». Η καθημερινή σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου ολοκληρώνει πρόωρα τον κύκλο της στη μικρή οθόνη.

Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» οι συντελεστές της σειράς είχαν συμφωνήσει με το κανάλι για 150 επεισόδια. Έτσι, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό η «Παρθένα Ζωή» θα ολοκληρωνόταν τον Μάιο.
Ωστόσο η σειρά δεν κατάφερε να αποκτήσει το κοινό που θα φιλοδοξούσε το κανάλι. Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος, παρά το χαμηλός κόστος της σειράς και τα σχετικά καλά νούμερα τηλεθέασης, η «Παρθένα Ζωή» θα ολοκληρώσει τον κύκλο της τον Μάρτιο, δύο μήνες πριν το προβλεπόμενο τέλος.


πηγη

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις